fullduplexx modern people

Ik ben trots op mijn deelname aan de nieuwe cd van Fullduplexx, de muzikale wondere wereld van Louk Boudesteijn. De cd zal dit jaar officieel gepresenteerd worden. Hieronder een stukje van de recensie die te lezen is op het jazzblog van Vera Vingerhoeds: www.veravingerhoeds.nl

Eclectisch, filmisch, veel blazers, mooi gearrangeerd

Modern People (embrace recordings) is de tweede CD van Fullduplexx, band van trombonist/componist Louk Boudesteijn. Op de 1e CD ‘F.FWD’ ging het vooral over elektro, funk, en rock met impro. Deze 2e is anders: rustiger, langer, filmisch, eclectisch met ook grotere bezettingen en hele kleine. Toch zijn de funk- en rocksound niet helemaal verdwenen. Daarnaast is er mooi gearrangeerd.
Louk speelt al vele jaren samen met muzikale vriend trompettist Rob van der Wouw, o.a. in het Boudesteijn/van de Wouw quintet (B&W5). Ook is hij mede-oprichter/artistiek leider van het New Rotterdam Jazz Orchestra.
Black Smokers – een stuk met een lange rustige opbouw – waar de extra blazers pas na een tijd gaan meespelen en de band als een rock big band gaat klinken.